CalciPlus vleeskuikens

CalciPlus vleeskuikens

Farm-O-San CalciPlus is een mineraalvoeder voor pluimvee dat de opname van calcium bevordert. Het bevat gemakkelijk opneembaar calcium en 25-hydroxy vitamine D. Deze componenten ondersteunen de botgroei en botontwikkeling bij vleeskuikens en dragen bij aan de verbetering van de eischaal kwaliteit bij leghennen.

Toepassing

Verstrek Farm-O-San CalciPlus aan vleeskuikens die extra calcium nodig hebben ter bevordering van de botgroei en -ontwikkeling. Gebruik 0,75-1,5 liter per 1.000 liter water. Schudden voor gebruik.

Verstrek Farm-O-San CalciPlus zo lang extra calcium nodig is.
Optimale resultaten worden bereikt in combinatie met Farm-O-San BioTrace. Wanneer Farm-O-San BioTrace wordt gecombineerd met Farm-O-San CalciPlus voeg dan 1 liter Farm-O-San BioTrace 1,5 liter Farm-O-San CalciPlus toe aan 7,5 liter water en voeg vervolgens dit mengsel toe aan 1.000 liter water.

Eigenschappen

CalciPlus bevat naast de hydroxy D3 het vitamine B-complex. B-vitamines spelen een belangrijke ondersteunende rol in het metabolisme van het pluimvee.

Farm-O-San CalciPlus is eenvoudig te verstrekken via het drinkwater. CalciPlus mag gecombineerd worden met Farm-O-San BioTrace om een oplossing met een ideale calcium-fosfor verhouding te verstrekken.

Voordelen

De vitaminen in CalciPlus ondersteunen de dieren om het Calcium in het voer
beter te benutten. Oudere leghennen zijn minder in staat tot het opnemen van
calcium dan jonge hennen. Vooral in de latere levenscyclus, kan de eierschaal
kwaliteit verslechteren, ondersteuning is dan essentieel.

Vleeskuikens moeten in korte tijd het skelet ontwikkelen, vitamine D3 is dan noodzakelijk. Doordat Calciplus hydroxy D3 bevat in plaats van standaard vitamine D3, hoeft deze vitamine D3 niet meer omgezet worden in de lever.

Product datasheet

Download via de onderstaande button de Farm-O-San Calciplus product datasheet.

Download PDS