Nieuw in portfolio!

Cellow

Cellow

Voor vlokkeloos melken

Farm-O-San Cellow is een bolus voor ondersteuning van uiergezondheid bij koeien met een verhoogd celgetal.

 

Inspelen op de eerste signalen van een verlaagde uiergezondheid

Gemiddeld krijgt ca 30% van uw koeien te maken met lichte of zware uierontsteking. Een koe met uierontsteking kost u gemiddeld € 240,- per jaar, waarbij het verlies van melkproductie een groot aandeel heeft. Als melkveehouder wilt u vlekkeloos (en vlokkeloos) kunnen melken. Een goede uiergezondheid bereikt u door middel van een goed preventieprogramma. Hierbij past een nutritionele ondersteuning zoals een bolus om de kans op herstel te vergroten.

Eigenschappen

• Unieke samenstelling met fytogene ingrediënten, calcitriol (vitamine D), AOmix, IntelliBond-Z, Optimin-SeY en vitamine E

• Bevat componenten die cruciaal zijn voor onderhoud van het uierweefsel en een goedwerkend immuunsysteem

• In praktijk getest en bewezen

Toediening

Bij signalen van celgetal verhoging. Geef de Cellow bolus oraal met een daarvoor geschikte bolusschieter. 1 bolus per koe. Indien nodig herhalen na 5 dagen.

Product datasheet

Download via de onderstaande button de Farm-O-San Cellow product datasheet.

Download PDS

De voordelen van Farm-O-San Cellow

"Ik zocht een preventieve aanpak tegen de stijging van het celgetal. Want spuiten met medicatie, wil je pas doen als het écht nodig is. Zodra er sprake is van een verhoogd celgetal, separeer ik die koe via de robot en geef haar een Farm-O-San Cellow bolus. Eén simpele handeling, waarvan je het resultaat direct terugziet op je MPR! Zo kan ik vroegtijdig ingrijpen bij risicokoeien en spuiten voorkomen. Dat scheelt niet alleen stress bij mijn koeien, maar het voorkomt ook inkomstenderving: zodra je een koe spuit, moet je een week lang de melk weggooien. Snel gerekend is dat al gauw een verlies van meer dan € 60,- per koe."

Jaco Timmer, melkveehouder in Putten

Vragen over Farm-O-San Cellow?

Vraag onze experts