FytoLam

FytoLam

De uitdagingen rondom de opfok van geiten zijn groot. Zo is er een verhoogd risico op spijsverteringsproblemen en uitval bij jonge geiten hoog. Als geitenhouder wilt u graag een vlekkeloze, gemakkelijke en gezonde opfok van de jonge geit. Een goede darmgezondheid bereikt u door middel van een goed preventieprogramma.

Ondersteuning middels natuurlijke ingrediënten

Farm-O-San FytoLam is gebaseerd op natuurlijke plant- en
gistextracten. Deze extracten zijn speciaal geselecteerd vanwege hun eigenschappen om in periodes van verminderde weerstand en maag-darmproblemen ondersteuning te bieden aan het geitenlam. De extracten verbeteren de fysiologische vertering waardoor de kans op diarree wordt verkleind en nutriënten beter worden opgenomen. Deze preventieve aanpak doelt op een zorgeloze opfok met minder medicijnbehandelingen en uitval. FytoLam bestaat uit een specifiek geselecteerde combinatie van plantextracten die een effect hebben op de activiteit van parasieten in de darmen. Door een unieke combinatie van gistcelwanden en propolis ondersteunt FytoLam de normale werking van het immuunsysteem.

Eigenschappen

De dosering is 500 gram per zak melkpoeder (à 25 kg) en kan worden ingemengd in de drinkautomaat. Verstrek de gehele melkperiode. Eventueel voor extra ondersteuning rondom spenen te verstrekken als topdressing over het voer (10 gram/ dier/dag).

Product Datasheet

Download via de onderstaande button de Farm-O-San FytoLam product datasheet.

Download PDS Farm-O-San FytoLam