Vermindert het risico op ketose

Glucolac 40 Plus

Glucolac 40 Plus

Farm-O-San Glucolac 40 Plus vermindert het risico op ketose. Melkkoeien en ooien kunnen rond het afkalven of lammeren last krijgen van ketose doordat hun energiebehoefte stijgt en ze minder droge stof binnenkrijgen.

Toediening

Geef een melkkoe dagelijks 600 gram Farm-O-San Glucolac 40 Plus in de laatste twee weken vóór het afkalven en de eerste zes weken na het afkalven. Geef een ooi dagelijks 60 gram in de laatste zes weken vóór het lammeren en de eerste drie weken na het lammeren.

Eigenschappen

Farm-O-San Glucolac 40 Plus bevat propyleenglycol in cichoreipulp en verschillende mineralen en vitaminen die de leverfunctie ondersteunen.

Voordelen

Farm-O-San Glucolac 40 Plus verschaft glucogene energie en verkleint de kans op problemen door een negatieve energiebalans bij melkkoeien en schapen. Het is een zeer smakelijk en gemakkelijk toedienbaar product, dat ook kan worden opgenomen in een compleet gemengd rantsoen (TMR).

Vragen over Farm-O-San Glucolac?

Vraag onze experts

“We hadden veel last van ketose in de periode direct voor het afkalven. Veel koeien werden sloom, stopten met eten, verloren gewicht en gingen uiteindelijk dood. Maar sinds we Farm-O-San Glucolac 40 Plus gebruiken, hebben we ketose onder controle.” Vanaf 21 dagen vóór het afkalven wordt dagelijks 140 gram Farm-O-San Glucolac 40 Plus toegevoegd aan een dieet bestaande uit raaigras als voordroogkuil, maïskuil, een commercieel concentraat en een vitaminen- en mineralenmix met anionische zouten. “Koeien die Farm-O-San Glucolac 40 Plus krijgen, beginnen goed aan de lactatie en halen hun maximale productie na circa 60 dagen.” Gema heeft vroeger andere middelen tegen ketose geprobeerd, maar werkt nu al zeven jaar met Farm-O-San Glucolac 40 Plus en ziet geen reden om nog iets anders te proberen. “Ik ben heel tevreden over de resultaten van Farm-O-San Glucolac 40 Plus. Ik kan dit product aan alle veehouders aanbevelen die problemen hebben met ketose, omdat het heel effectief is.”

Gema Topp, veehouder in La Unión, Chili