Verander een kritieke fase in een gezonde investering

Pro-Keto

Pro-Keto

De laatste paar weken voor het aflammeren versnelt de groei van de ongeboren lammeren, waardoor de energiebehoefte van de ooi sterk kan oplopen. De baarmoeder zet uit en laat minder ruimte over voor de pens, waardoor de drogestofopname wordt geremd. Daarom hebben ooien in de laatste weken van de dracht een negatieve energiebalans, zeker als ze een meerling dragen. Schapen met een negatieve energiebalans proberen het energietekort te compenseren door hun lichaamsvet te mobiliseren. Omdat de lever niet genoeg capaciteit heeft voor de vetmetabolisatie, wordt het vet gemetaboliseerd tot ketonen en spreken we van ketose. Farm-O-San Pro-Keto is dieetvoer dat grote hoeveelheden glucogene energie levert en de kans op ketose verkleint.

Toediening

Geef ooien in de laatste zes weken vóór het aflammeren en de eerste drie weken na het aflammeren twee keer per dag een dosis van 30 ml Farm-O-San Pro-Keto door het voer, als topdressing of via een automatisch doseersysteem. In het geval van acute ketose geeft u twee keer per dag 70 ml Pro-Keto.

Eigenschappen

Farm-O-San Pro-Keto bevat propyleenglycol en glycerine voor extra energie. Niacine en vitamine B12 verbeteren de energieopname en choline ondersteunt de leverfunctie. Daarnaast bevat Farm-O-San Pro-Keto ook vitamine E en zink om de weerstand te vergroten.

Voordelen

Pro-Keto bevat alle essentiële ingrediënten om ooien tijdens de laatste weken van de dracht te ondersteunen en een goede start van de lactatie mogelijk te maken. Het product bevat bovendien twee smaakstoffen om te voorkomen dat de inname van droge stof daalt wanneer Farm-O-San Pro-Keto als topdressing aan het voer wordt toegevoegd.

Product datasheet

Download via de onderstaande button de Farm-O-San Pro-Keto product datasheet.

Download PDS

Vragen over Farm-O-San Pro-Keto?

Vraag onze experts

Farm-O-San Pro-Keto

Het is belangrijk dat koeien voldoende glucogene energie binnenkrijgen in de periode dat ze een negatieve energiebalans hebben. Farm-O-San Pro-Keto is een vloeibaar product met propyleenglycol en glycerol, twee bronnen van glucogene energie, aangevuld met een aantal vitaminen en mineralen.

Brochure downloaden