Verander een kritieke fase in een gezonde investering

Pro-Keto

Pro-Keto

Melkkoeien met een negatieve energiebalans proberen het energietekort te compenseren door hun lichaamsvet te mobiliseren. Bij hoogproductieve koeien heeft de lever niet genoeg capaciteit voor de vetmetabolisatie, zodat het vet wordt gemetaboliseerd tot ketonen en er later in de lactatieperiode ketose ontstaat. Om deze problemen te voorkomen, is het belangrijk dat u de energie-inname van het dier zo snel mogelijk vergroot. Farm-O-San Pro-Keto is dieetvoer dat grote hoeveelheden glucogene energie levert en de kans op ketose verkleint.

Toediening

Geef een hoogproductieve melkkoe twee keer per dag 100-125 ml gedurende de eerste drie tot zes weken na het afkalven. In het geval van klinische ketose geeft u twee keer per dag 250 ml

Eigenschappen

Farm-O-San Pro-Keto bevat propyleenglycol en glycerine voor extra energie. Niacine en vitamine B12 verbeteren de energieopname en choline ondersteunt de leverfunctie. Daarnaast bevat Farm-O-San Pro-Keto ook vitamine E en zink om de weerstand te vergroten.

Voordelen

Pro-Keto bevat alle essentiële ingrediënten voor een goede start van de lactatie. Het product bevat bovendien twee smaakstoffen om te voorkomen dat de inname van droge stof daalt wanneer Farm-O-San Pro-Keto wordt opgenomen in een compleet gemengd rantsoen (TMR).

Product datasheet

Download via de onderstaande button de Farm-O-San Pro-Keto product datasheet.

Download PDS

Vragen over Farm-O-San Pro-Keto?

Vraag onze experts

We houden onze nieuwmelkte koeien goed in de gaten. Als de melkproductie snel oploopt en ze dit niet goed kunnen bijbenen, geven we ze Farm-O-San Pro-Keto. Hierdoor kunnen ze snel herstellen. We geven Farm-O-San Pro-Keto aan alle vaarzen, maar oudere koeien krijgen het alleen als ze het nodig hebben.” Farm-O-San Pro-Keto wordt toegevoegd aan het voer in de voerbak wanneer de koeien in de melkrobot staan. “Ze zijn dol op de smaak van Farm-O-San Pro-Keto. Ze likken de voerbak helemaal schoon.”

Boer Douma en zijn zoon Fopke uit Nederland

Farm-O-San Pro-Keto

Het is belangrijk dat koeien voldoende glucogene energie binnenkrijgen in de periode dat ze een negatieve energiebalans hebben. Farm-O-San Pro-Keto is een vloeibaar product met propyleenglycol en glycerol, twee bronnen van glucogene energie, aangevuld met een aantal vitaminen en mineralen.

Brochure downloaden