Opgelucht ademhalen

Pulmosure LD

Pulmosure LD

Farm-O-San Pulmosure LD bevat een essentiële olie die de ademhaling bevordert en de luchtwegen vrijmaakt. Pulmosure LD bevat bovendien een natuurlijke vorm van vitamine E en organisch gebonden selenium om het immuunsysteem te versterken.

Toediening

Geef Farm-O-San Pulmosure LD als topdressing of meng het met melk of melkvervanger voor kalveren. Geef Farm-O-San Pulmosure LD gelijktijdig aan de hele groep kalveren of lammeren. Los een dagelijkse dosis van 1 gram op in 1 liter melk, of geef 10 gram per 50 kg lichaamsgewicht als topdressing over het voer. Geef het product gedurende 10 tot 21 dagen. Aan lammeren kan Farm-O-San Pulmosure LD ook worden gegeven via het drinkwater in een dosering van 1 kg per 1000 liter.

Eigenschappen

Farm-O-San Pulmosure LD ondersteunt de ademhaling, maakt de luchtwegen vrij en versterkt het immuunsysteem van kalveren, rundvee en lammeren.

Bereidingswijze

Unable to watch video

Please change cookie settings to watch this video.

Change cookie settings

Vragen over Farm-O-San Pulmosure LD?

Vraag onze experts

Ik wilde Pulmosure graag gebruiken voor dieren die ik in een gehuurde stal had gezet, omdat ik wist dat de krappe ruimte extra stress zou veroorzaken. Omdat Pulmosure zo lekker is, likten de kalveren alles op. Vanwege de strenge winter stonden de dieren langer op stal dan gepland. En binnen een periode van drie dagen was er een temperatuurverschil van twintig graden. Maar toch heeft geen enkel kalf longontsteking gekregen. Ik zal nooit meer kalveren opfokken zonder Pulmosure!

Sean Grant, veehouder in Kilmacow, Ierland