Opgelucht ademhalen

Pulmosure LD

Pulmosure LD

Farm-O-San Pulmosure LD bevat een essentiële olie die de ademhaling bevordert en de luchtwegen vrijmaakt. Pulmosure bevat bovendien een natuurlijke vorm van vitamine E en organisch gebonden selenium om het immuunsysteem te versterken.

Toediening

Geef Farm-O-San Pulmosure LD als topdressing of meng het met melk of melkvervanger voor kalveren. Geef Farm-O-San Pulmosure LD gelijktijdig aan de hele groep kalveren. Los een dagelijkse dosis van 1 gram op in 1 liter melk, of geef 10 gram per 50 kg lichaamsgewicht als topdressing over het voer. Geef het product gedurende 10 tot 21 dagen.

Eigenschappen

Farm-O-San Pulmosure LD ondersteunt de ademhaling, maakt de luchtwegen vrij en versterkt het immuunsysteem van kalveren en rundvee.

Bereidingswijze

Unable to watch video

Please change cookie settings to watch this video.

Change cookie settings

Lees meer over:

Vragen over Farm-O-San Pulmosure LD?

Vraag onze experts

Snel ingrijpen met Farm-O-San Pulmosure LD!

Zodra de eerste verschijnselen optreden, moet er snel worden ingegrepen om het primaire verdedigingsmechanisme van de luchtwegen te ondersteunen. De bovenste luchtwegen bevatten zogeheten slijmbekercellen. Deze cellen produceren een slijmlaag die de binnenkant van de luchtwegen bedekt en ongewenste deeltjes vasthoudt die door het dier zijn ingeademd.

Brochure downloaden

Ik wilde Pulmosure graag gebruiken voor dieren die ik in een gehuurde stal had gezet, omdat ik wist dat de krappe ruimte extra stress zou veroorzaken. Omdat Pulmosure zo lekker is, likten de kalveren alles op. Vanwege de strenge winter stonden de dieren langer op stal dan gepland. En binnen een periode van drie dagen was er een temperatuurverschil van twintig graden. Maar toch heeft geen enkel kalf longontsteking gekregen. Ik zal nooit meer kalveren opfokken zonder Pulmosure!

Sean Grant, veehouder in Kilmacow, Ierland