Opgelucht ademhalen

Pulmosure LD

Pulmosure LD

Het luchtwegstelsel van kalveren is erg kwetsbaar. Gezonde luchtwegen zijn van cruciaal belang om te zorgen dat een kalf kan uitgroeien tot een productieve melkkoe. Farm-O-San Pulmosure LD bevat een essentiële olie die de ademhaling bevordert en de luchtwegen vrijmaakt. Pulmosure LD bevat bovendien een natuurlijke vorm van vitamine E en organisch gebonden selenium om het immuunsysteem te versterken.

Toediening

Geef Farm-O-San Pulmosure LD als topdressing of meng het met melk of melkvervanger voor kalveren. Geef Farm-O-San Pulmosure LD gelijktijdig aan de hele groep kalveren. Los een dagelijkse dosis van 1 gram op in 1 liter melk, of geef 10 gram per 50 kg lichaamsgewicht als topdressing over het voer. Geef het product gedurende 10 tot 21 dagen.

Eigenschappen

Farm-O-San Pulmosure LD ondersteunt de ademhaling, maakt de luchtwegen vrij en versterkt het immuunsysteem van kalveren en rundvee.

Bereidingswijze

Unable to watch video

Please change cookie settings to watch this video.

Change cookie settings

Voordelen

Farm-O-San Pulmosure LD kan worden toegediend tijdens perioden met een verhoogd risico (bijvoorbeeld voor kalveren die aan het begin van het najaar vanuit de wei op stal worden gezet en dan altijd binnen enkele dagen beginnen te hoesten), wanneer kalveren beginnen te hoesten, of om de ademhaling te vergemakkelijken wanneer de hele groep verschijnselen begint te vertonen.

Product datasheet

Download via de onderstaande button de Farm-O-San Pulmosure product datasheet.

Download PDS

Lees meer over:

Vragen over Farm-O-San Pulmosure LD?

Vraag onze experts

Snel ingrijpen met Farm-O-San Pulmosure LD!

Bij de eerste verschijnselen, moet er snel ingegrepen worden om het primaire verdedigingsmechanisme van de luchtwegen te ondersteunen. De bovenste luchtwegen bevatten zogeheten slijmbekercellen. Deze cellen produceren een slijmlaag die de binnenkant van de luchtwegen bedekt en ongewenste deeltjes vasthoudt die door het dier zijn ingeademd.

Brochure downloaden

Toen ik de emmer Pulmosure openmaakte, werd ik aangenaam getroffen door de geur... Het maakte meteen de luchtwegen vrij. Ik was heel tevreden over het eerste gebruik van Pulmosure. Ik gebruik het vooral rond de stalperiode. Pulmosure is voortaan onderdeel van mijn stalregime.

John Holloway, veehouder in County Westmeath, Ierland