Opgelucht ademhalen

Pulmosure LD

Pulmosure LD

Het luchtwegenstelsel van lammeren is erg kwetsbaar. Gezonde luchtwegen zijn van groot belang om te zorgen dat het dier later een goede productiviteit bereikt. Farm-O-San Pulmosure LD bevat een essentiële olie die de ademhaling bevordert en de luchtwegen vrijmaakt. Pulmosure LD bevat bovendien een natuurlijke vorm van vitamine E en organisch gebonden selenium om het immuunsysteem te versterken.

Toediening

Geef Farm-O-San Pulmosure LD als topdressing of meng het door de melk of het drinkwater. Geef Farm-O-San Pulmosure LD gelijktijdig aan de hele groep lammeren. Los een dagelijkse dosis van 20-30 gram op in 10 liter melk, of los 1 kg product op per 100 liter drinkwater, of geef 10-15 gram per 50 kg lichaamsgewicht als topdressing over het voer. Geef het product gedurende 10 tot 21 dagen.

Eigenschappen

Farm-O-San Pulmosure LD ondersteunt de ademhaling, maakt de luchtwegen vrij en versterkt het immuunsysteem van lammeren.

Bereidingswijze

Unable to watch video

Please change cookie settings to watch this video.

Change cookie settings

Voordelen

Farm-O-San Pulmosure LD kan worden toegediend tijdens perioden met een verhoogd risico (bijvoorbeeld voor lammeren die binnen enkele dagen na het groeperen altijd beginnen te hoesten), bij de eerste tekenen van ademhalingsproblemen of om de ademhaling te vergemakkelijken wanneer de hele kudde verschijnselen begint te vertonen.

Product datasheet

Download via de onderstaande button de Farm-O-San Pulmosure product datasheet.

Download PDS

Vragen over Farm-O-San Pulmosure LD?

Vraag onze experts

Snel ingrijpen met Farm-O-San Pulmosure LD!

Zodra de eerste verschijnselen zichtbaar worden, moet u snel ingrijpen om het primaire verdedigingsmechanisme van de luchtwegen te ondersteunen. De bovenste luchtwegen bevatten zogeheten slijmbekercellen. Deze cellen produceren een slijmlaag die de binnenkant van de luchtwegen bedekt en ongewenste deeltjes vasthoudt die door het dier zijn ingeademd.

Brochure downloaden