Opgelucht ademhalen

Pulmosure LD

Pulmosure LD

Farm-O-San Pulmosure LD bevat een essentiĆ«le olie die de ademhaling bevordert en de luchtwegen vrijmaakt. Pulmosure LD bevat bovendien een natuurlijke vorm van vitamine E en organisch gebonden selenium om het immuunsysteem te versterken.

Toediening

Geef Farm-O-San Pulmosure LD als topdressing of meng het door de melk of het drinkwater. Geef Farm-O-San Pulmosure LD gelijktijdig aan de hele groep lammeren. Los een dagelijkse dosis van 1 gram op in 1 liter melk, of los 1 kg product op per 1000 liter drinkwater, of geef 10 gram per 50 kg lichaamsgewicht als topdressing over het voer. Geef het product gedurende 10 tot 21 dagen.

Eigenschappen

Farm-O-San Pulmosure LD ondersteunt de ademhaling, maakt de luchtwegen vrij en versterkt het immuunsysteem van lammeren.

Bereidingswijze

Unable to watch video

Please change cookie settings to watch this video.

Change cookie settings

Vragen over Farm-O-San Pulmosure LD?

Vraag onze experts

Snel ingrijpen met Farm-O-San Pulmosure LD!

Zodra de eerste verschijnselen zichtbaar worden, moet u snel ingrijpen om het primaire verdedigingsmechanisme van de luchtwegen te ondersteunen. De bovenste luchtwegen bevatten zogeheten slijmbekercellen. Deze cellen produceren een slijmlaag die de binnenkant van de luchtwegen bedekt en ongewenste deeltjes vasthoudt die door het dier zijn ingeademd.

Brochure downloaden