Ze blijft op de been met Reviva

Reviva

Reviva

Direct vóór en na het afkalven willen koeien niet eten of drinken, maar ze verliezen wel vocht en elektrolyten en het calciumgehalte van het bloed daalt. Hierdoor kan het dier lusteloos worden, waardoor de inname van droge stof daalt. Farm-O-San Reviva is een zeer smakelijke drank voor na het afkalven, die rijk is aan calcium en energie. Het product zorgt voor snelle rehydratie en herstel van de mineralenbalans bij de koe.

Toediening

Meng 1 kg Farm-O-San Reviva met 10 liter heet water, na kleuromslag in oranje aanvullen met 10 liter koud water. Dien deze energiedrank eenmalig toe, direct na het afkalven en voordat de koe toegang krijgt tot drinkwater.

Eigenschappen

Farm-O-San Reviva is erg smakelijk en rijk aan calcium, en bevat een ingrediënt dat de opname van calcium door de darmen verbetert. Het is een licht verteerbare bron van energie en elektrolyten.

Bereidingswijze

Unable to watch video

Please change cookie settings to watch this video.

Change cookie settings

Voordelen

Farm-O-San Reviva moet onmiddellijk na het afkalven worden gegeven. Het verhoogt de calciumspiegel van het bloed en verbetert de opname van droge stof na het afkalven.

Product datasheet

Download via de onderstaande button de Farm-O-San Reviva product datasheet.

Download PDS

Vragen over Farm-O-San Reviva?

Vraag onze experts

Vraag onze experts

De voordelen van Farm-O-San Reviva volgens...

“Met Farm-O-San Reviva verloopt de transitie van de koeien veel soepeler.”

 James Frankpitt, veehouder in Groot-Brittannië

Video bekijken

“Het is een groot voordeel dat de koeien vrije toegang hebben en het middel zelf tot zich nemen. Het is fijn te weten dat deze koeien weer een normaal energie- en elektrolytenniveau krijgen.”

Andrew Biggs, veearts in Groot-Brittannië

Video bekijken

Herstel de voedingsstoffenbalans met Farm-O-San Reviva

Farm-O-San Reviva bevat alle benodigde elektrolyten, calcium en energie voor snel herstel van de voedingsstoffenbalans van koeien na het afkalven. Farm-O-San Reviva bevordert bovendien de drogestofopname na het afkalven, hetgeen de melkproductie en de lichamelijke conditie ten goede komt.

Brochure downloaden