Lees verder over de dagelijkse bedrijfsvoering voor pluimveehouders

Pluimveehouderij

Dankzij de grote vooruitgang op het gebied van genetica, huisvesting en voer is de productie van pluimvee de laatste tientallen jaren enorm gegroeid. Om het potentieel te benutten, moet u de gezondheid en de productiviteit van uw dieren voortdurend onder controle houden en verbeteren. Lees verder over de dagelijkse bedrijfsvoering voor pluimveehouders en de oplossingen die wij kunnen leveren.

Leghennen

Consumptie-eieren, wereldwijd de meest geconsumeerde vorm van dierlijk eiwit, zijn een belangrijk voedingsmiddel voor de mens. Vanwege de lange productiecyclus veranderen de behoeften van leghennen in de loop van de tijd. Daarom moeten pluimveehouders zich realiseren dat kleine technische ingrepen in de opfokfase een grote invloed kunnen hebben op de productieve levenscyclus van hun hennen.

Meer informatie over leghennen

Vleeskuikens

De productie van vleeskuikens is een van de meest efficiënte activiteiten in de veehouderij, met tot zes rondes per jaar. De uitdagingen in de vleeskuikenhouderij maken het nodig om gebruik te maken van geautomatiseerde systemen, moderne technieken en vakkundig personeel.

Meer informatie over vleeskuikens

Ouderdieren

Commerciële pluimveefokkerijen streven ernaar gezonde eendagskuikens te produceren. De productie van vruchtbare eieren is een zeer technisch proces, waarin de voeding en het beheer van de dieren binnen nauwkeurige parameters bijeen moeten komen.

Meer informatie over ouderdieren

Vragen over leghennen?

Vraag onze experts

Vragen over vleeskuikens?

Vraag onze experts

Vragen over ouderdieren?

Vraag onze experts

Oplossingen van Farm-O-San