Farm-O-San FortiFloq Liquid

Farm-O-San FortiFloq Liquid ondersteunt je vleeskuikens en leghennen wanneer de voeropname stagneert of terugloopt. Het is een unieke samenstelling van onder andere plantextracten en aroma’s in combinatie met vitamines. Dit ondersteunt het herstel van je dieren met een positief effect op voer- en wateropname. 

Toediening

Farm-O-San FortiFloq Liquid wordt toegediend via het drinkwater. Gebruik drie dagen achtereen. Aanbevolen gebruik: vleeskuikens 1.0 liter per 1000 liter water, leghennen 0,5 – 0,75 liter per 1000 liter water.

Brand logo
product-image

Kenmerken

  • Farm-O-San FortiFloq Liquid is een bewezen drinkwateroplossing om je dieren aan te sterken en de voer- en wateropname te verbeteren.
  • Farm-O-San FortiFloq Liquid kent geen wachttijd.
  • Farm-O-San FortiFloq Liquid heeft geen negatieve invloed op de drinkwaterkwaliteit.

Specificaties

  • Je kunt Farm-O-San FortiFloq Liquid inzetten in situaties dat kippen minder actief zijn, bijvoorbeeld bij koppels die het structureel moeilijk hebben in een productieperiode (bv. tijdens de dagen na een vaccinatie), of bij koppels die gelijk blijven in dagelijkse voeropname, of zelfs in voeropname afnemen.
Productspecificaties Farm-O-San FortiFloq Liquid
pdf
Farm-O-San FortiFloq Liquid wordt toegediend via het drinkwater voor vleeskuikens en leghennen en dient drie achtereenvolgende dagen ingezet te worden. Het product is exclusief verkrijgbaar via gespecialiseerde pluimveedierenartsen.